Hirdetés

CABAL Online - 7500 Ft-os ingame ajándék a GameStarban

|

Vajon milyen CABAL Online titkot rejt a júliusi GameStar?

Hirdetés

Születésnapja alkalmából a friss júliusi GameStaron keresztül most minden kedves olvasót megajándékoz a méltán népszerű MMORPG, a CABAL Online! És persze már itt van az ingyenes Secrets of Radiant Hall update is, na de ne szaladjunk ennyire előre!


Minden olvasó, aki követi a DVD-n és az újságban leírtakat, a kapott exkluzív kóddal 27 eurós, nagyjából 7500 Ft-os CABAL Online indulócsomagot tehet karaktere inventory-jába. Hogy konkrétak legyünk, ebbe benne foglaltatik egy kecsesen sikló Astral Board, egy 30 napos Blessing Bead Plus hozzáférés, ami többek között 25% extra xp-t ad, illetve egy 7 napos Premium Membership, ami a Blessing Beaddel együtt már 50%-kal több xp-t kínál, a többi szuper perk mellett persze.

S hogy mit kell tenned mindezért? Először is regisztrálj ingyenesen a http://www.cabalonline.com/gamestar oldalon, ahol a regisztráció utolsó ablakában a Promotional code mezőbe írd be a DVD-n található kódot. Ha még nincs fönt a gépeden a CABAL Online, akkor a lemezen természetesen megtalálod a telepítőjét. Jelentkezz be a játékba és készítsd el a karakteredet a hat rendelkezésre álló kaszt közül választva. Végül lépj be a játék Cash Shop Inventory-jába, és tedd magadévá vadi új Blessing Beadedet, és az Astral Boardodat.

S hogy miért érdemes még az indulócsomagon túl belépni Nevareth világába? Nos azért, mert épp most jelent meg a legújabb ingyenes CABAL Online Update, a Secrets of Radiant Hall, amitől szinttől és kaszttól függetlenül minden játékos újdonságokkal gazdagodik, mint:

Napi küldetések, melyekben a játékosok minden nap feladatokat vállalhatnak az NPC-ktől, amiért xp, AXP, guild pontok és dungeon hozzáférések ütik a markukat.

Party Search System: Mostantól a csoportok is megtalálják a játékost, illetve a játékos is megtalálja a keresett csoportot.

Új kezelőfelület a még jobb használhatóságért és még nagyobb élményért.

Saját billentyűzetkiosztás használata, beleértve a mozgás és kameraállítás lehetőségeit is.

Chat Macros: előre megírt üzeneteket tudunk gyorsbillentyűvel a chatbe írni.

Új arc-, frizura- és ruházati lehetőségek a karaktereknek.

Találkozzunk Nevareth földjén!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)