Hirdetés

Capcom - Nem kellenek a nyugati ötletek

|

Új tervet kovácsol a Capcom a nyugati piac meghódítása érdekében.

Hirdetés

Beégett a Capcom elsődleges terve, miszerint a nyugati piacot úgy lehet a legkönnyebben meghódítani, ha nyugati fejlesztők ötleteit, nyugati köntösbe bugyolálva tálalják fel. Sem a Dark Void, sem a Bionic Commando nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, így a Capcom most valami mással próbálkozik.

Az új tervet egyelőre nem hozták nyilvánosságra, csak az a biztos, hogy mit nem tesznek majd a jövőben: nem lesznek új IP-k nyugatról, és a nyugati Capcom csapatok csak az anyacég ötletein dolgozhatnak. A cég további terveiben fontos szerepet kaphatna a mozgásérzékelős műsorszám is, ám a Capcom egyelőre nem tudja mihez kéne fogni az ötlettel, ugyanis szerintük sem a Sonynak, sem a Microsoftnak nincsenek konkrét elképzeléseik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)