Hirdetés

Champions Online - szabad hétvége következik

|

Megjelenése óta rengeteg újdonság került be a Champions Onlineba - most mindenki szabadon megnézheti, kipróbálhatja.

Hirdetés

Nem az első eset, hogy a Cryptic szabad hétvégét hírdet, úgy látszik, ezt a demonstrációs módszert szeretik a fejlesztők, hiszen ilyenkor a játékot valamiylen okból abbahagyók, vagy csak a demóval játszogatók is nyomulhatnak szabadon.

A Star Trek Online folyamatos fejlesztése mellett a Crypticnek van ideje és energiája a Champions Online-t is fejleszteni - rengeteg új tartalom került a játékba az elmúlt időkben, ezt szeretnék bemutatni az új kiegészítő, a Revelations segítségével, amely megjelenését egy szabad hétvégével ünneplik.

Az ingyenes hétvége amerikai csendes-óceáni időzóna szerint március 26-án reggel 10-kor kezdődik (helyi idő szerint ez 19 óra), és március 29-én, hétfőn reggel 10-ig tart (itteni idő szerint este 19 óra).

Régi játékosok egyszerűen csak be tudnak majd logolni a usernevükkel és jelszavukkal - s ha elindítják a klienst már 26-a előtt, az fel fogja peccselni magát - érdemes ezt megtenni, hgoy értékes játékidő ne vesszen el.

Akik még sosem játszottak a játékkal, azok több helyről (például Steam) is letölthetik a játék demóját.

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)