Hirdetés

Cut Chemist és J. Period a DJ Heroban

|

Ahogy közelít a DJ Hero megjelenése, úgy érkeznek a bejelentések, kik fognak szeRAPelni benne.

Hirdetés

Most például a DJ scene két prominens alakját jelentették be.

A lemezjátszó-művész Cut Chemist először szerepel videójátékokban, míg J. Period visszatér - mixelve és scratchelve. Exklúzív mixeik a már bejelentett DJ Am, DJ Grandmaster Flash, DJ Jazzy Jeff, DJ Shadow, DJ Z-Trip, The Scratch Perverts és DJ Yoda mixei mellett lesznek hallhatóak egy 93 mixből álló soundtrackben.

A Jurrasic 5 rap banda és az Ozomatli latin funk banda alapító tagja, a Grammy nyertes DJ/producer Cut Chemist egy eddig ki nem adott mixet ad a játékba, amely a világ egyik legnagyobb zenekarának dalát dolgozza fel.

J. Period nemrég még a legendás MC Q-Tippel és az egyre ismertebb hip-hop sztár K'NAAN-nal dolgozott, most pedig két exklúzív mixet ad a DJ Herohoz:

Q-Tip "Good Thang" vs. Billy Squier "Big Beat"

Gang Starr "Just to get a Rep" vs Mobb Deep "Shook Ones, Part 2"


 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)