Hirdetés

PC-re jön egy korábban Switch-exkluzív sikerjáték

|

A Nintendo Switch nem a belepakolt erős hardverek miatt népszerű, így a PC-nket sem fogja különösebben megizzasztani a Daemon X Machina gépigény.

Hirdetés

A Nintendo évtizedek óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az általuk kiadott játékok kizárólag a saját konzoljaikra érkezzenek, ezzel pedig egy igen komoly rajongótábort sikerült felépíteniük. Most mégis úgy néz ki, hogy bizonyos címek esetében kivételt tesznek, hiszen a rendkívül sikeres Octopath Traveler után a Daemon X Machinát is a PC-s játékosok rendelkezésére bocsájtják. 

Hirdetés

Ha szeretitek, ahogy hatalmas robotok esnek egymásnak válogatott fegyverarzenállal, akkor a Daemon X Machina neve valószínűleg nem ismeretlen számotokra. A téma kedvelői hamarosan PC-n is kipróbálhatják a Marvelous mechcsatáit, ráadásul az összes kiegészítővel együtt csomagolva kerül fel a Steam repertoárjába - leszámítva a licencelt DLC-ket, amikhez más franchise-ok szereplőit használták fel, mint például a The Witcher karaktereit. Természetesen teljes egér-billentyűzet támogatást kapott a játék, emellett viszont kontrollerrel is nyugodtan belevethetjük magunkat. 

A PC-s változat február 13-án jelenik meg, a stúdió pedig most közzétette, hogy milyen vasra lesz szükségünk, hogy futtathassuk:

Daemon X Machina gépigény

Daemon X Machina minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 8.1 64-bit
Processzor: Intel i5-3470 vagy AMD FX-8300
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA Geforce GTX 660 vagy Radeon HD7870
DirectX: 11
Szabad hely: 13 GB

Daemon X Machina ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel i7-6700 vagy AMD Ryzen 5 2600
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA Geforce GTX 1060 vagy Radeon RX580
DirectX: 11
Szabad hely: 13 GB

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)