Hirdetés

Darksiders II - ajándék jár azoknak, akik az előző résszel is játszottak

|

Két remek játékbeli elemet is feloldhatunk, ha teljesítettük a Darksiders bizonyos achievementjeit.

Hirdetés

A Darksiders II hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint azok, akik végigvitték a Darksiders-t, extrákkal turbózhatják fel a Halál lovasát.

Az egyik ilyen extra a Pauldron of the Horsemen nevet viseli, és egy ötös szintű páncél, ami a Halál minden statját megnöveli, valamint a kritikus sebzés is nagyobb lesz. Ezt bárki, aki valaha játszott a Darksiders-szel (akár PC-n, akár Xbox 360-on vagy PlayStation 3-on), megkaphatja, a másik extrához viszont csak azok juthatnak hozzá, akik ténylegesen végigvitték a játékot. Ez utóbbi egy egyes szintű kasza, amit Chaos Fangnek kereszteltek, és természetesen a sebzést és a kritikus sebzést növeli. Aki még nem próbálta az első részt, annak természetesen továbbra is él a lehetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)