Hirdetés

Darksiders II - CGI kedvcsináló

|

Az utóbbi két hónapban nem tudtunk úgy említést tenni a Darksiders folytatásáról, hogy ne beszéltünk volna a játék csúsztatásáról.

Hirdetés

Az áprilisi eltolást követően Csempi kollégának májusban arról a szomorú eseményről kellett hírt adnia, hogy újra csúsztatják a Darksiders II-őt, és ki tudja még meddig tart ez a nagy hátraarc.

A jelenlegi álláspont szerint a Darksiders II augusztus közepén jelenhet meg, ha az istenek és az Ubisoft is úgy akarja. Szerencsére a Vigil Games berkeiben formálódó alkotás nem csupán rossz hírek hozója, akad itt egy nagyon is pozitív, színtiszta CGI-ből álló előzetes is, amely talán enyhíteni tudja a játék eltolt megjelenésével kapcsolatos hiányérzetünket.

A Darksiders II tehát augusztusban kíván alakot ölteni PC-re, PS3-ra, X360-ra és a későbbiek során Wii U-ra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)