Hirdetés

Darksiders II: Dealing Death trailer

|

Úgy is fordíthatnánk a alcímet, hogy "nézzünk szembe a Halállal". Azonban A Halál ezúttal a "jófiú", így inkább azt figyeljük meg, hogyan harcol.

Hirdetés

Mi komolyan vesszük a Halált, olyannyira, hogy nemrégiben még ingyenes baltát is adtunk hozzá a GameStar Online Facebook csoportja segítségével.

Most azonban itt az ideje, hogy kiműveljük magunkat a Darksiders II egyik legfontosabb részével: a Halál harci képességeivel. Bizony, az Apokalipszis négy lovasából ő az, aki egészen kifacsart és furcsa módon a vlág megmentésére tör majd (közben tisztára mosva tesója, a Háború nevét is). Ehhez a Darksiders II fejlesztői igen látványos harci képességeket dolgoztak ki a Halál részére, amelyekből az alábbi videóból tájékozódhattok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)