Hirdetés

DC Universe Online - Ütős screenshotok

|

A harcra koncentrálnak a legújabb DC Universe Online képségek

Hirdetés

A DC képregények univerzumában minden szuperhősnek megvan a maga szupergazfickó ellensége(i). Batmannek Joker, Supermannek Lex Luthor, hogy két ismertebbet említsek. S ahogy annak lennie kell, a DC Unicerse Online-ban elkerülhetetlen lesz közöttük az összecsapás.

Néhány friss DC Universe Online screenshot kifejezetten a harcokból hivatott megörökíteni pár látványos momentumot, pillanatfelvétel képében. Igaz, ez pont a gyengébbik módja a küzdelem hevének szemléltetésére, de nem is olyan rég Joker és Batman kapott hajba nálunk, már mozgókép formájában. A képekből (a többi a galériában) és a DC Universe Online gameplay videóból már élesebb a kép a játék ezen részét illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)