Hirdetés

Dead Meets Lead Challenge demo letöltés

|

Érdekes kezdeményezés a Dead Meets Lead készítőitől - szándékosan egy nagyon nehéz demót készítettek.

Hirdetés

Ez volt az eredeti szándék - ezért van a Challenge szócska a demó nevében, hiszen ez egy igazi kihívás.

A játék egy igazi indie gyöngyszem, amelyben "a környezet ezúttal fantasy, nem valami modern, vagy posztapokaliptikus cucc - 1716-ban a brit szigeteken elterjed a pletyka, hogy a távoli El Mirandót egy ismeretlen betegség éri el,a melytől megfertőződött szinte az egész lakosság. A hatósságok odaküldenek egy egész flottát, de csak egy szál kapitány éli túl az utat, akit partramos a tenger El Mirandon - neki kell a fertőzéssel és a boszorkánysággal megküzdenie. Egy kard, egy pisztoly és egy öreg Biblia segítségével több misszión át kell megtisztítani a szigeteket a gonosztól..."

Ennek a játéknak az egy szintes demója készült most el, méghozzá egy direkt nagyon nehéz demó azoknak, akik halhatatlanná akarják tenni a nevüket - ugyanis akiknek sikerült a demót végigjászani, azok felkerülnek a Challenge dicsőségfalára.

Egy trailer:

Dead Meets Lead Challenge demo (Bigdownloads):

Dead Meets Lead Challenge demo (Gamershell)

Dead Meets Lead Challenge demo (Atomic Gamer)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)