Hirdetés

Dead Space 3 - Ki(nect) hallja sikolyod?

|

A Dead Space 3 önmagában is félelmetesebb lesz elődeinél, de további hátborzongató élményekkel gazdagodhatunk a Kinect alkalmazásával. is.

Hirdetés

A Visceral Games derék fejlesztői szerint a Dead Space 3 alatt legalább három boxert kell majd cserélnünk, de még félelmetesebb és kiélezettebb helyzetekbe bonyolódhatunk, ha magunk adjuk ki az utasításokat játékmenet közben. Éppen ezért a Dead Space 3 számos újdonságai közül leginkább a Kinect támogatás hozhatja ránk a frászt és avathat be olyan játékélménybe, amit nem fogunk egykönnyen elfelejteni, ha sikerül működésre bírni. Az alábbi videó ugyanis a Kinect szerepét mutatja be a Dead Space 3 esetében, de nem a mozgásérzékelős részét használj ki leginkább, hanem hangutasításokat adhatunk, természetesen eredeti, angol nyelven, amibe talán beletörhet néhány rosszabb kiejtéssel rendelkező felhasználó bicskája. Vajon éles helyzetben rögtön eszünkbe jut a "Reload Weapon" parancs és érthetően közölni is tudjuk, mielőtt fűbe harapunk?

A Dead Space 3 PC, PS3 és X360 platformokon hozza ránk a szívbajt, várhatóan 2013. február nyolcadikán, megannyi teljesítendő céllal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)