Hirdetés

[DEMO] Fallout 3 - amelyik soha nem készült el

|

A napokban került ki az internetre egy videó a Black Isle-os Fallout 3-járól, amit mint tudjuk sajnos leállítottak, pedig jó játék lehetett volna. Ennek a játéknak az alfa verzióját kaptuk most meg, tech demo formájában.

Hirdetés

A Van Buren Tech Demo egy kis hangulati alapozást adhat, míg kézdörzsölve várjuk a Bethesda által készített Fallout 3-at. A demo sajnos elég bugos, teljes grafikára tupirozva néha kilépeget de ez a Fallout rajongókat nem tántóríthatja el. Nagyon élvezetes a szokásos játékmenet 3D-ben, a sorozatra jellemző poszt-apokaliptikus hangulat pedig egyenesen utánozhatatlan, a szerepjáték kedvelőknek kötelező darab! Letöltés a Fileplanet vagy a Filefront oldaláról lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)