Hirdetés

Detroit: Become Human - lehetőségünk lesz megváltoztatni egy végleges döntést

|

A rajongók kérésére hamarosan érkezik egy patch, aminek hatására visszavonható lesz egy választás, ami nem tűnik fontosnak, mégis sokakat nagyon zavart.

Hirdetés

Detroit: Become Human a kisebb-nagyobb választásokról szól, melyek a játék egészét befolyásolják, így döntéseinknek komoly következményei lehetnek. A játékosok között viszont voltak olyanok, akik nem igazán tudták elfogadni az egyik opció hatásait.

Spoiler következik, csak saját felelősségre görgess tovább.

Hirdetés

Ha játszottál a Detroittal, biztosan emlékszel Chloe-ra, aki a főmenü mögött található. A szőke android egyfajta útmutatóként funkciónál a játék során, többek között ő mutatja be nekünk a játék alapjait. Miután végigpörgetted a Detroitot és élményekkel telítve visszatérsz a főmenübe meg kell hoznod még egy döntést: megadod-e Chole-nak a szabadságot vagy sem. Ha elengeded ő is csatlakozik az andorid lázadáshoz és örökké elhagy minket. 

Az "örökké elhagy" része viszont nem mindenkinek tetszett, így érkezik egy patch, amiben orvosolják ezt a problémát. A játék hivalatos Twittere szerint maga Chloe nem tér vissza (ő már felszabadult), hanem egy új modellt kapunk, egyfajta Chloe 2.0-át. Az új droid felvétele opcionális, így mindenki maga dönti el, hogy szeretné-e a szőke androidot viszontlátni.

Személy szerint nem tudom mennyire jó ötlet ez a patch, hiszen az egész játék a visszafordíthatatlan döntésekről és azok következményeiről szól, így kicsit úgy érződik mintha ez az új opció szembemenne Detroit szellemiségével, holott a történetet ez érdemben nem befolyásolta, inkább csak a szellemiséget erősítette.

Ti hogyan döntöttetek Chloe kapcsán? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)