Hirdetés

Újabb platformokra jön a Deus Ex: Mankind Divided

|

A Deus Ex sorozat legújabb része PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on már játszható, de hamarosan bővül a platformok listája.

Hirdetés

Augusztus végén megjelent és technikai problémái ellenére is kiváló lett a Deus Ex: Mankind Divided. Az Eidos Montréal játéka ugyan nem tudta felülmúlni a Human Revolutiont, de a rajongóknak mindenképp érdemes játszani vele, akinek pedig új a sorozat, bátran belevághat.

Ha valaki valamilyen rejtélyes oknál fogva nem windowsos PC-n, PS4-en vagy Xbox One-on játszana vele, hanem inkább Linuxon vagy Mac-en, hamarosan megteheti. Az egyébként is ezekre a platformokra portolással foglalkozó Feral Interactive készíti az új változatokat, ők korábban a Sleeping Dogs, a Tomb Raider és több más játék kapcsán is dolgoztak már együtt a Square Enixszel, és jó munkát végeztek. Gépigény később lesz, de nem érdemes arra számítani, hogy Intel kártyával akár csak minimumon is zökkenőmentesen fut. Megjelenés még idén várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)