Hirdetés

Új Diablo projekten dolgozik a Blizzard

|

Nem titkolják a dolgot, a nemrég közzétett álláshirdetés pedig elég egyértelmű.

Hirdetés

Egy egyelőre még be sem jelentett Diablo projekt (valószínűleg új Diablo játék) kapcsán keres keresi a lelkes munkaerőt a Blizzard.

Hirdetés

A mai napon közzétett álláshirdetés "dungeon artist" pozícióba keres jelentkezőket, akiknek 2D-s és 3D-s assetekkel egyaránt kell majd dolgozniuk munkájuk során. Mielőtt mindenki azonnal infarktust kapna, az azért elég egyértelmű, hogy ha még ezeknél a fázisoknál jár a projekt, akkor hosszú időnek kell eltelnie az új epizód tényleges elkészüléséig. Az E3-on tehát most még semmiféleképp sem érdemes számítani az új Diablo felbukkanására. Egyrészt azért, mert még kezdeti stádiumban tart csak a játék, másfelől pedig azért is, mert a Blizzard hagyományosan az aktuális BlizzConokra szokta tartogatni az ilyen horderejű bejelentéseket. 

Az új projekt takarhatja a Diablo 2 felújított változatát, esetleg a Diablo 3 új kiegészítőjét is, de mi mindenképp a Diablo 4-nek örülnénk a legjobban. Benneteket melyik lehetőség nyűgözne le a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)