Hirdetés

DiRT 4 - ennyiben különbözik a PC-s és a PS4 Prós változat grafikája

|

Egy videón egymás mellé tették a DiRT 4 két verzióját, hogy kiderüljön, mit tud a Sony legerősebb konzolja kezdeni a Codemasters versenyjátékával.

Hirdetés

Előre lelövöm az eredményt: mindkettő pofásan néz ki. Persze a GamingBolt kollégái ennél sokkal mélyebbre mentek az elemzésben és igyekeztek kideríteni, hogy a felturbózott PlayStation 4 mennyit tud egy combosabb hardverhez képest. 

Hirdetés

A PC-s verziót egy GTX 1080Ti videokártya, 16 GB DDR4-es memória és egy Ryzen 7 1700-as processzor hajtotta meg, minden grafikai opciót a maximumra állítva, így a DiRT 4 60 fps-sel, 1080p felbontással gördülékenyen futott. Amikor összehasonlították a konzolos változattal, az eredményre jutottak, hogy a PlayStation 4 Pro teljesítménye meglepően jó. A frame rate zökkenőmentes és stabil, noha nem mindig tudja tartani pontosan a 60 képkocka/másodpercet, de ebben a tartományban marad, így a hiányosságok alig észrevehetőek. Természetesen a PC-s kiadás így is sokkal lenyűgözőbb, mint a PS4 Prós, de beszéljen helyettünk az alábbi részletes grafikai összehasonlítás: 

A jobb teljesítmény érdekében érdemes letölteni az új Nvidia drivert is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)