Hirdetés

Dragon Age: Origins - Tűzkígyó és csontváz

|

A nyugati szerepjátékok koronázatlan királya a Baldur's Gate szellemi örökösét készíti, s ennek mi nagyon örülünk.

Hirdetés

A héten öt újabb képpel gazdagíthatjuk Dragon Age: Origins galériánkat. Lehet hogy csak én emlékszem rosszul, de az egyik határozottan emlékeztet az Antonio Banderas főszereplésével készült 13. harcos egyik jelenetére. A hegyről lefelé tekergő tűzkígyóra gondolok.

Dragon Age: Origins - 40. kp Dragon Age: Origins - 39. kp Dragon Age: Origins - 38. kp Dragon Age: Origins - 37. kp



Pardon, kissé elkalandoztam. A Dragon Age tehát egy klasszikus (bioware-i értelemben) fantasy szerepjáték, ami az alkotók szándéka szerint legalább oly sötét, komor és brutális lesz, mint a Witcher, ugyanakkor megőrzi a Baldur's Gate sorozatra jellemző kalandozó partit, az opcionális izometrikus nézetet, továbbá játszható előtörténetet kínál minden karakter számára, lehetővé teszi, hogy kombináljuk a varázslatokat, és megpróbál újra elvarázsolni, ahogy azt már tíz esztendeje többször is hibátlanul hajtották végre.

Dragon Age: Origins - 36. kp Dragon Age: Origins - 35. kp



Azt pedig nem szabad elfeledni, hogy az ökumenizmus jegyében mind a PC-sek, mind a konzolosok (X360, PS3) megkapják a maguk, célplatformhoz idomított változatát. A Wii pedig, nos kétségtelenül innovatív konzol, főleg, ha az irányítást nézzük, de technikailag alkalmatlan a Dragon Age: Origins futtatására így még csak fel sem merülhetett az átültetés gondolata.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)