Hirdetés

DriveClub - Japán, a szakadó eső országa (videó)

|

Az Evolution tovább fokozza a hangulatot, mi pedig már alig várjuk, hogy végre kilinccsel előre vegyünk a kanyart a Driveclub esős japán pályáin.

Hirdetés

Ahogy arról néhány nappal ezelőtt beszámoltunk, a Sony csökkentette a PlayStation Plus Upgrade Edition árát, emellett pedig bejelentették az első komolyabb DLC-t is, amelynek köszönhetően Japánba látogathatunk majd.

A DriveClub Facebook oldalára tegnap került ki az alábbi videó, a fejlesztők pedig néhány részletet is elárultak a készülő DLC-vel kapcsolatban. Összesen 5 pályát kapunk majd teljesen ingyenesen, amelyek még ebben a hónapban befutnak. A verseny egész pontosan a Lake Shoji nevű pályán zajlik.

A játékmenet kifejezetten jól néz ki, a Ferrari Enzo kifejezetten jól bírja a csúszós utat. Ezt a kocsit sajnos csak akkor vihetjük majd el egy körre, ha megvesszük a szintén januárban érkező Apex Expansion Pack névre hallgató DLC-t, vagy beruházunk a Season Passra.

A Driveclub az esetleges szervergondok ellenére még mindig a legjobb PlayStation 4-es autós játék, és jó irányba halad. Szerintünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)