Hirdetés

DriveClub - már tényleg majdnem kész a PS Plus változat

|

A játékvilág legnagyobb rejtélye (a Half-Life 3 holléte mellett), hogy miért tart ennyi ideig a Driveclub PlayStation Plus előfizetőknek járó változatának elkészítése. De most már tényleg, tutira mindjárt jön!

Hirdetés

A Driveclub egyre több és egyre jobb lesz, folyamatosan jönnek a frissítések, ingyenes és fizetős tartalmak, miegymás, úgyhogy átvergődve a kezdeti kellemetlenségeken, végül a PlayStation 4 jelenlegi egyik legjobb versenyjátéka lett belőle. Nincs sok vetélytársa, azt azért tegyük hozzá.

Viszont az Evolutiont továbbra is szüntelenül bombázzák a rajongók a „hol van már a PS Plus változat?” kérdéssel (jogosan, tavaly októberre ígérték), és most a nehezen leírható és talán még nehezebben kiolvasható nevű Paul Rustchynsky, a Driveclub rendezője válaszolt egy kérdésre. A jó hír, hogy már a fejlesztés végső stádiumában járnak, a kicsit rossz, hogy hónapokkal ezelőtt is a fejlesztés végső stádiumában jártak.

De most már tényleg, tökre komolyan a végén vannak. Talán az E3-on erről is mondanak valamit, és lehet hogy többet kapunk, mint amit eddig ígértek. Nem lenne baj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)