Hirdetés

Driver: San Francisco - az időgéppel is száguldozhatunk

|

Szép render képeken mutatkoznak be a Driver: San Francisco főbb autói, köztük egy igazi különlegesség.

Hirdetés

A Ubisoft öt szép képpel kedveskedik az újragondolt Driver epizód iránt érdeklődőknek, de mivel már korábban kiderült, hogy a Driver: San Francisco jelentős késéssel, csak jövő évben érkezik, nem nagyon erőltették meg magukat. Az rendben van, hogy nem bombáznak még bennünket játékmenet videókkal, de talán izgalmas sportkocsik render képeinél már többet érdemelnénk...

No, de mit is látunk a képeken? Shelby úr GT500-as Mustang-ját, az 1970-es Dodge Challenger-t vagy az 1969-es Dodge Charger-t talán senkinek sem kell bemutatni, és a nem kimondottan népautónak számító McLaren MP4-12C is sokak számára felismerhető, de egy igazi ritkaság is bekerül a játékba - ráadásul díszhelyre. A De Lorean DMC-12 személyében nem biztos, hogy mindenki ráismer a Vissza a jövőbe szeméttel működő időgépére...

A valóságban természetesen benzinnel üzemelő kocsi nem brutális motorjával (137 lóerős kivitelben gyártották), hanem üvegszálas kasztnijával, pehely súlyával és ma is döbbenetes formájával válik vérbeli sportkocsivá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)