Hirdetés

Leáll a Duelyst, a végtelenül stílusos taktikai kártyajáték

|

A gyönyörű művészeti stílus és a mély taktikai játékélmény sem volt elég ahhoz, hogy életben tartsa a Hearthstone egyik legérdekesebb kihívóját.

Hirdetés

A Duelystben kártyákkal idéztünk meg egységeket, akiket aztán egy taktikai térképen terelgethettünk, és segítségükkel győzelmet arathattunk választott frakciónk nevében. A meglehetősen egyedi játékban felfedezhető stratégiai szépség mellett külön dicséretet érdelem a dizájnja is. Csodálatos rajzok szolgálnak a pixelarttal életre keltett katonák háborújának hátteréül.

Hirdetés

Sajnos bármennyire is egyedi és bármennyire is szép, sosem találta meg igazán a közönségét, nem alakult ki akkora felhasználói bázis, amire hosszabb távon is támaszkodhatott volna. Főleg ennek köszönhető, hogy a Counterplay Games bejelentette a szerverek lekapcsolását. Február 27-én, tehát egy hónap múlva leáll a Duelyst, és soha többé nem élvezhetjük majd ezt a jobb sorsra érdemes ékkövet.

Aki mostanában vásárolt gyémántokat (a játék fizetős valutáját), teljes visszatérítésre számíthat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)