Hirdetés

Earth Eternal - Jelentkezés zárt bétatesztre

|

Böngészőben is futtatható ingyenes masszívan multiplayer online produktum zárt bétatesztjéről hozott nyilvánosságra információkat a Sparkplay Media.

Hirdetés

Habár az Earth Eternal névre keresztelt MMO zárt bétatesztelése május tizennyolcadikán vette kezdetét, folyamatosan várják a kalandvágyó jelentkezőket. Hatalmas reményeket fűznek nyáron megjelenő játékukhoz a fejlesztők, előzetes elképzeléseik szerint magasabb szintre emelnékaz ingyenes játékmentettel rendelkező MMO alkotások nívóját.

Az Earth Eternal világában különböző kultúrák mitológiai elemei keverednek egymással, hidat teremtve a képzelet és valóság között. Összesen huszonkét egyedi kinézettel rendelkező faj képviselői közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat. A tradicionális MMO játékokkal ellentétben az Earth Eternal esetében nincsen kasztokhoz kötve a kitanulható varázslatok vagy képességek száma és milyensége, így akár bátran elleshetjük ellenfeleink pusztító támadásait is és ellenük fordíthatjuk saját fegyverüket. További információkat az Earth Eternal hivatalos oldalán találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)