Hirdetés

Egy PS3-mat akart a két túszejtő

|

Két fiatal ejtett túszul egy harmadikat, hogy szülei hitelkártyájával egy PS3-hoz jussanak

Hirdetés

Ha már én ejtenék valakit túszul, akkor legalább egy vagon pénzt, szabad eltávot és egy helikoptert kérnék, ám egyes túszejtők beérik egy PS3-mal is.


Ez történt pár napja az USA egyik Walmart áruháza előtt. A 18 éves Kyle Yarkosky épp egy barátjával szeretett volna találkozni, amikor az előtte haladó fehér furgon megállt, majd mielőtt megkerülhette volna azt, abból egy rohampuskával a hóna alatt kiszállt David Daniels illetve egy másik ázsiai fickó (szintén fegyverrel), és a saját furgonunkba parancsolták Yarkosky-t.

Az első úti cél az áldozat lakása volt, ahol pénz követeltek tőle, bántalmazták, majd a nevelőapja hitelkártyáját megtalálva a Walmart felé vették az irányt. Az emberrablók, az így megszerzett hitelkártyával először a fegyverboltban szerettek volna vásárolni, ám az „sajnos" zárva volt. Mit lehetett mást tenni; a sértettet kényszerítették, hogy vegyen nekik egy PS3-mat. Yarkosky ezt követően sértetlenül, szabadjára engedték, aki mégsem állt az első rendőrőrsig. A csúnya gonosz elkövetők immáron rács mögött vannak. Hát igen, a játékéhség nagy úr.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)