Hirdetés

Ekkor jön a PlayStation-exkluzív Pókember a Marvel's Avengersbe

|

Megjelenési dátumot kapott az eredetileg 2021 elejére ígért Spider-Man tartalom, amihez kizárólag a Sony konzoljain férhetünk hozzá.

Hirdetés

Utólag már a Square Enix is csalódásként könyvelte el a Marvel's Avengerst, de legalább a kiadó javára írhatjuk, hogy a klasszisokkal jobban sikerült Marvel's Guardians of the Galaxy esetében már nem követte el ugyanazokat a hibákat, amelyek közül a legnagyobb egyértelműen a játék szolgáltatásként való tálalása volt. A második legnagyobb pedig az a döntés, amelyikkel elérte, hogy a vásárlók jelentős hányada úgy érezze, az ő pénze nem ér annyit, mint másoké.

Igen, arra gondolok, amikor Pókemberből PlayStation-exkluzív karaktert csináltak, ráadásul nem átmeneti időszakra szóló kizárólagosságról állapodott meg a Square Enix és a Sony Interactive Entertainment, hanem végérvényesen a PlayStation konzolokhoz láncolták a hálószövőt.

Hirdetés

Bár nem szép dolog a káröröm, a PC-s, xboxos és stadiás (van még ilyen?) játékosok némi elégtételt érezhettek amiatt, hogy a pókemberes tartalmakkal alaposan megváratta a PlayStation-tábort a Crystal Dynamics, amely előbb a Marvel's Avengers technikai hiányosságait igyekezett rendbe rakni, majd pedig mindenki számára elérhető kalandokra és hősökre fókuszált Kate Bishoptól Sólyomszemen át a Fekete Párducig.

De előbb utóbb minden véget ér, még a várakozás is Pókemberre, aki november 30-án fog behálóhintázni PS4-re és PS5-re. Az érkezéséhez tartozik egy esemény is With Great Power címmel, amelyben Peter Parkernek meg kell akadályoznia az AIM-et, hogy rátegye a kezét egy olyan technológiára, amelytől megállíthatatlanná válna a szervezet robothadserege. Ehhez muszáj összefognia a Bosszúállókkal, különösképp Ms. Marvellel és a Fekete Özveggyel.

Ugyanezen a napon debütál a 2.2-es patch is minden platformon, minek következtében 175-re emelkedik a maximális Power Level, és az új raidben minden eddiginél jobb magas szintű felszerelésre tehetünk szert. Megjelenik továbbá a gear fejlesztésének lehetősége, amihez más felszerelést kell szétbontanunk, és lesznek külön a hősökre szabott heti objektívák is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)