Hirdetés

The Elder Scrolls V: Skyrim - egy játékos úgy játszotta végig, hogy mindenkit fáklyával vert el

|

A kitartó játékosnak a fáklya mellett a zöldségleves volt legnagyobb segítsége Skyrim zord világában.

Hirdetés

A The Elder Scrolls sorozat következő darabjára ugyan lehet, hogy még éveket kell várnunk, de minek is sietnének a fejlesztők, ha a közösség ilyen jól elfoglalja magát a a lassan nyolc éve megjelent Skyrimben is?

Hirdetés

A Mitten Squad csatorna mögött álló arc több videót is készített, melyekben valamilyen kikötésnek megfelelve próbálja végigvinni a játékot. Korábban már teljesítette a Skyrim fő történetszálát úgy, hogy fegyveréül pusztán egy villát használt; ezt a műveletet most megismételte, azonban az evőeszközt fáklyára cserélte. Annyi könnyebbséget engedett magának, hogy páncélokat viselt, illetve minden mágia és kiáltás megengedett volt, amely az ellenségre nem fejt ki hatást. Az első gondok azzal kezdődtek, hogy a játékban közel s távol egy teremtett fáklyát nem talált, legalábbis nem olyat, ami leszedhető a falról.

A következő bökkenőt az jelentette, hogy mint kiderült, a fáklya nem fegyverként, hanem pajzsként viselkedik a harcokban, így a védekezését olyan szintre kellett fejlessze, hogy a blokkolással is kellő mennyiségű sebzést érhessen el. Ez a képesség azonban erősen fogyasztja a staminát; ezen problémára a zöldségleves jelentette a megoldást, melynek hatása, hogy 12 percen keresztül másodpercenként egy-egy stamina és életerő pontot tölt vissza a hősnek. 

Miután kellő mennyiségű fáklyát és zöldséglevest halmozott fel, már semmi nem állhatott az útjába. A teljes kalandot itt nézhetitek meg:

Nektek mi volt eddig a legőrültebb Skyrimes élményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)