Hirdetés

Szavazz: melyik Electronic Arts-féle sorozat játékait játszanád újra felújítva?

|

Mass Effect? Dead Space? Netán Crysis? Melyik számodra az az EA játék, amit szívesen játszanál újra szebb grafikával, egyéb javításokkal?

Hirdetés

A remasterek jók. Akinek kimaradt egy játék, az aránylag modern látvánnyal, a korábbihoz képest kevesebb hibával és esetleg némi extra tartalommal, jó esetben nyomott áron szerezheti be. Aki nosztalgiázni szeretne, de a szeme már nem bírja az alacsony felbontást vagy framerate-et, vagy épp nincs már meg az a konzolja, amin anno kedvenc játékait játszotta, beszerezheti azokat mai platformokra.

Ebben a hónapban két csomag is jön, az egyikben a BioShock játékok, a másikban a Dead Rising játékok kaptak helyet. Az Electronic Arts viszont nem törik meg, tartja magát ahhoz, hogy új játékokra fókuszáljon, ne a múlthoz nyúljon vissza, még ha tudja is, hogy egyébként jelentős bevételt hozna neki például a Mass Effect trilógia újrakeverése. A játékosok viszont nem csak ennek örülnének - szavazzatok, hogy ti mit szeretnétek a legjobban felújítva látni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)