Hirdetés

Emel Xbox Live Gold előfizetésének árain a Microsoft

|

Novemberből bizonyos országokban többe kerül majd az Xbox Live Gold előfizetés

Hirdetés

A Microsoft nemrég bejelentette, hogy november 1-től bizonyos területeken megemeli az xbox Live Gold előfizetéseinek árát.


Az ügyben négy ország, az USA, Egyesült Királyság, Kanada és Mexikó előfizetői érintettek. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy ez vonatkozik-e azokra a játékosokra is, akik hazai Live hiányában kénytelenek voltak külföldi címmel regisztrálni, ami adott esetben pont ezen országok valamelyikéből került ki? Szerintünk igen. Mint az ismeretes, idén ősztől Magyarországon is elindul a Live szolgáltatás, aminek árairól eddig nem sokat hallhattunk. Mellékelt árlista a külföldi árak változásairól  alant. Vigasztalásképp a Microsoft korlátozott ideig megakciózta a 12 hónapos Gold előfizetést, amit így olcsóbban tudunk kiváltani az áremelés előtt. Reméljük a legjobbakat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)