Hirdetés

Épp csak megjelent, de már be is futott a Tomb Raider I-III Remasteredhez készült első nude mod

|

Nem tétlenkedett a modder közösség,ezzel pedig hamar lekerült Lara felsője is. Igen, ez még inkább csak topless mod.

Hirdetés

A napokban befutott az első három Tomb Raider játék felújított változatát tartalmazó Tomb Raider I-III Remastered, megjelenését pedig a vártnál talán valamivel nagyobb figyelem övezte. A játékért felelős Aspyr csapata nem rejtette különösebben véka alá, hogy szerették volna megtartani az eredeti játékok hangulatát, átadni a retró életérzést, mindeközben pedig egy olyan modern köntösbe burkolni Lara kalandjait, melynek során még a modern játékosok számára is fogyaszhatóvá válik az élmény.

Szóval épphogy csak megjelent a játék, és ahogy arra azért számítani lehetett, a modder közösség rögtön munkába állt, fáradozásaik gyümölcsét pedig már élvezhetik is az erre éhező játékosok. Kevesebb, mint 12 óra kellett ahhoz, hogy megszülessen az első mod, ami megfosztja Larát a felsőjétől. Igen, lényegében egy topless modról van szó, ami már a nagypublikum számára is elérhető.

Hirdetés

Várható volt, hogy a játékosok fantáziája hamar beindul majd Lara láttán, de azért arra nem számítottunk, hogy ilyen gyorsan befut majd az első ilyen mod. Persze a modder közösség látszólag piszok mód élvezi ezek készítését, elvégre nemrégiben a Mortal Kombat I, a Starfield, de még a Street Fighter 6 is megkapta az egyes karaktereket meztelenre vetkőztető modokat.

Ha pedig esetleg, csak és kizárólag azért, hogy megmutassátok az egyik barátotoknak, kedves ismerősötöknek a Tomb Raider I-III Remasteredhez készült nude modot, akkor azt innen tölthetitek le, a tartalom felnőtt mivoltából fakadóan regisztrációt követően.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)