Tomb Raider I-III Remastered

Tomb Raider I-III Remastered kép

A Tomb Raider I-III Remastered az első három játékot tartalmazza modernizált formában: mivel a klasszikus játékok megőrzése volt a cél, ezért a szögletesség maradt, azonban szebb lett, több felbontást és grafikai beállítást támogat. A fejlődést bármikor összevethetjük, hiszen egy gombnyomásra válthatunk az eredeti és új megjelenés között, ami működik az irányításnál is, van egy modern megoldás is. Akadnak olyan újítások is, mint a bossoknál az életerőcsík és a fotómód, valamint feloldhatunk több mint 200 trófeát.

Elolvasom a tesztet

Tomb Raider I-III Remastered teszt - vissza a dinoszauruszokhoz

Teszt | 2024.02.25 13:04

Ami az eredeti játékokban idegesítő volt, többnyire most is az, de legalább a tankos irányítástól elköszönhetünk a Tomb Raider remastercsomagjának köszönhetően.

Épp csak megjelent, de már be is futott a Tomb Raider I-III Remasteredhez készült első nude mod

Hír | 2024.02.16 07:11

Nem tétlenkedett a modder közösség,ezzel pedig hamar lekerült Lara felsője is. Igen, ez még inkább csak topless mod.

Sértő sztereotípiák miatt kérnek elnézést a Tomb Raider I-III Remastered fejlesztői

Hír | 2024.02.14 09:54

Nem akarták megváltoztatni a játékokat, de sajnálják, hogy az eredeti változatok sértő módon mutatnak be egyes etnikumokat.

Így lesz egyszerre retro és modern a Tomb Raider I-III Remastered

Hír | 2024.01.19 06:32

A fejlesztők meséltek arról, hogyan szeretnék megtartani a régi játékok feledhetetlen elemeit, és egyben fogyaszthatóvá tenni őket a modern játékosok számára.

Felújítva játszhatjuk újra az első három Tomb Raider játékot

Hír | 2023.09.14 19:02

Sőt, akár úgy is újraélhetjük a Tomb Raider I, II és III kalandjait, ahogy annak idején, de most modern platformokon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)