Hirdetés

Exkluzív Dead Rising teaser!

|

Videós-portálunkra felkerült a délelőtt prezentált Dead Rising Chop Till You Drop előzetes, plusz infókkal megtűzdelve.

Hirdetés

A Dead Rising Chop Till You Drop népszerűsítésére összetákolt és korábbi bejelentkezésünk alkalmával elborultnak titulált kemény zenei betéttel megtűzdelt előzetes visszajelzéseitek alapján nem aratott osztatlan sikert. A hozzászólások között megtalálható zenei stílusra utaló bejegyzések között a punk jelző elejtésével lehetett kollektív elismerést begyűjteni, ugyanis egy japán punkzenekar (GaGaGa címszóra keressetek jútúbon) tett eleget a Capcom promóciós felkérésének és adta egyik számát a Chop Till You Drop tréleréhez. A műfaj kedvelő minden bizonnyal örömmel fogadják most következő GSTV anyagunkat, mely majdnem ugyanaz, mint a Gulius kolléga által kiposztolt verzió. A különbség mindössze az angol feliratban keresendő, alapvetően minden maradt a régi. Többen kérdeztétek mikorra várható a Dead Rising Chop Till You Drop megjelenése, nos, a Capcom február huszonhetedikén kívánja forgalomba bocsájtani. Még mindig Wii rendszeren.

deadrising.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)