Hirdetés

Ez lesz a League of Legends következő nagy eseménye

|

A Riot Games egy újabb nagy LoL bulival készül, a Project: Bastion három patchen keresztül is pörög majd.

Hirdetés

A stúdió nagyon szeret eseményeket építeni az új League of Legends kinézetek köré, és ez most sem lesz másképp a Project termékvonallal.

A srácok május végén elindítják a Project: Bastion című eseményt, mely során beszerezhetjük majd a legfrissebb skineket, küldetéseket teljesíthetünk, és kisebb kozmetikai apróságokat húzhatunk be. A jelenleg infók szerint egyedi játékmód nem tartozik majd az eseményhez, de a Nexus Blitz visszatér.

A Project: Bastion pontosan május 27-én indul és június 28-ig tart, ami azt jelenti, hogy a 11.11, a 11.12. és a 11.13. alatt is ez a buli pörög majd.

Hirdetés

Ezidő alatt hét karakter kap új kinézeteket: Mordekaiser, Renekton, Sejuani, Senna, Carus és Sylas. Utóbbi karakter egy Prestige skint is kap majd, amit 2000 Project: Bastion tokennel lehet kiváltani. Aki be akarja húzni ezt, annak érdemes lesz minden egyes küldetést teljesítenie, és nagyon spórolnia a tokenkkel.

Az esemény végén kapunk még egy extra Prestige kinézetet, azt még nem tudjuk, hogy ki lesz a szerencsés bajnok, aki ezt megkaphatja, de a játékosoknak 100 Prestige pontot kell majd kiperkálni érte.

A League of Legends PBE szerverén már elkezdődött az esemény egyes darabjainak tesztelése, így akinek van PBE hozzáférése, már próbálgathatja ott az újdonságokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)