Hirdetés

Ez lesz a Nintendo következő fontos játéka

|

Bemutatkozott a Paper Mario: The Origami King, ami segít, hogy a Nintendo nyári bevételei is rendben legyenek.

Hirdetés

Sok Switch-tulaj még mindig az Animal Crossing: New Horizons bűvöletében él, és nem is tudjuk, milyen hasonló kaliberű exkluzívok érkeznek még idén. Vajon kiadják a Metroid Prime 4-et? Megjelenik a Breath of the Wild folytatása? És a No More Heroes 3? Bayonetta 3? Nehéz elképzelni, hogy az év második felében csak a külsős fejlesztők játékaiból származó bevételre számít a japán kiadó.

Hirdetés

Eurogamer korábban úgy értesült, sok Mario játékra számíthatunk 2020-ban a franchise 35. születésnapja alkalmából, lesz például Mario Galaxy, Mario 64 és Mario Sunshine remaster. Arról is beszámoltak, hogy készül egy új Paper Mario, amit a Nintendo ma váratlanul megerősített.

A Paper Mario: The Origami King július 17-én fog megjelenni, természetesen kizárólag Switchre. A főszereplő egy új képességet kap, minek köszönhetően rejtett zónákat és új fejtörőket találhat a pályákon. A harcok során az lesz a célunk, hogy forgatással megfelelő pozícióba helyezzük ellenfeleinket, és a legnagyobb sebzést osszuk ki.

További részleteket valószínűleg júniusban hallhatunk, amikor a szokásos éves Nintendo Directet levetítik (ami most elmarad, de infók azért jöhetnek).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)