Hirdetés

Mi az a Fallout: Shadow of Boston?

|

A Bethesda bejegyeztette a Fallout: Shadow of Boston nevet, pár hónap csend után újra teret engedve a lélekőrlő találgatásnak.

Hirdetés

A Fallout 4 címet már szinte gyűlölöm leírni, kicsit azt kívánom, hogy a hivatalos bejelentésig ne is kelljen.

De hát ez a Bethesda csak nem akar megnyugodni, valószínűleg ők is ugyanannyira szeretnének már valamit kezdeni a Fallout franchise-zal, mint amennyire mi. A cég Németországban bejegyeztette a Fallout: Shadow of Boston nevet, ami dobozos és digitális videojátékokhoz, illetve tévéműsorokhoz szándékozik használni. Ez most jelentheti azt, hogy készül egy olyan tévésorozat, ami a Fallout világában játszódik, de ugyanakkor egy új játékról is lehet szó.

Itt a bejegyzés.

Februárban már hallottunk hasonló pletykát, amikor egy Fallout: Shadow of Boston felkerült az IMDB-re. Akkor még arról volt szó, hogy 2017-es megjelenéssel számolhatunk és a főszerepben Ron Perlman lesz. A Bethesda egyelőre nem kommentálta az esetet, de amint hallunk valamit, azonnal megosztjuk veletek is. 

Szerintetek mi az a Fallout: Shadow of Boston?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)