Hirdetés

Visszatérhetünk a Far Cry 3 szigetére?

|

Megosztott egy képet a Ubisoft, amibe talán egy kicsit túl sokat látunk bele.

Hirdetés

Még nem időszerű egy új Far Cry megjelenése, hiszen tavaly jött ki a Far Cry Primal. Ugyanakkor az csak egy spin-off volt, ezért nem is lenne hülyeség a Ubisoft részéről jövőre, a Far Cry 4 megjelenése után három és fél vagy négy évvel (attól függ, hogy tavaszi vagy őszi szezon) kiadni a következő számozott epizódot. Így vagy úgy, mi örülnénk.

A Ubisoft francia facebook oldalának posztja valószínűleg nem egy bejelentést hivatott beharangozni, de a reménykedők (köztük mi is) rákaptak egy kicsit. A kísérőszöveg azt jelenti, hogy "A sziget, amit sohasem hagytunk el igazán", és ez is segített benne, hogy többnek gondoljuk, mint ami valójában. 

De mi van, ha mégis a következő részre akartak ezzel utalni? Ha a Ubisoft valahogy újra előhúzza Vaast, a játéktörténelem egyik legkedveltebb (vagy legalábbis legemlékezetesebb) gonoszát? Esetleg remaster készül? Mit gondoltok, lesz ebből bármi, van esély rá, hogy a Far Cry 5 már készül a Ubisoftnál, és belátható időn belül megjelenik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)