Hirdetés

Fillérekért kapható a Battlefield 2042-t parodizáló játék a Steamen

|

Minden benne van, amit utálunk a Battlefield 2042-ben, csak sokkal viccesebb és olcsóbb.

Hirdetés

Aki csak távolról követi a videojáték-ipar híreit, az is biztosan hallott a Battlefield 2042 körüli balhéról, a szörnyű indulásról, az elképesztően sok tartalmi hiányosságról és a további tényezőkről, amik alaposan beárnyékolták az amúgy nem feltétlenül rossz játék startját. Természetesen a Battlefield 2042-t mi is teszteltük és alaposan le is írtuk a véleményünket, ha még nem olvastátok, vessetek rá egy pillantást.

Most azonban nem emiatt, hanem egy másik lövölde okán vagyunk itt, ami épp a DICE legújabb kalandjának hibáit gúnyolja ki úgy, hogy felnagyítja őket, ezen a formátumon azonban csak nevetni lehet.

Hirdetés

A Clownfield 2042 épp csak megjelent, már most 404 értékelést tettek közzé a játékkal kapcsolatban, amiből nagyon pozitív átlag jött ki. A végtelenül egyszerű grafikával és mechanikákkal operáló játék mindössze 0,71 euróba kerül, így jóval kisebb kockázat, mint a nagy testvérre beruházni.

A RIVERSIDE SPORTS játéka nem csak nevében hasonlít a Battlefield 2042-re. A filléres alkotásban is van például a fizikát befolyásoló tornádó minden pályán, feltűnik itt is a végtelen bosszankodásra okot adó Hovercraft és ennek a játéknak is elég együgyű a katonákat irányító mesterséges intelligenciája.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Akik kipróbálják a Clownfield 2042-t, 3 játékmód közül választhatnak, amit három pályán variál a játék, ezeken pedig összesen hat fegyver elérhető. Ha esetleg kiégtetek a Battlefield 2042 még mindig elég sok sebből vérző játékmenetén, ez az alkotás lehet a kiút a végtelen bosszankodásból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)