Hirdetés

Final Fantasy XV - hatalmas, a játékban nem használt területekre bukkantak

|

Vanna,k akik már a Final Fantasy elérhető világával sem érik be, és nekiállnak felfedezni, mi is van a határokon kívül.

Hirdetés

A Final Fantasy XV egyik glitchével meg lehet oldani, hogy a karakterünk kívül kerüljön a játékvilág határain. Játékmenet szempontjából ugyan semmi értelme, viszont hatalmas, kihasználatlan területeket lehet felfedezni a határokon kívül.

A Fotm Hero nevű youtuber vette a fáradságot, és egy több mint egy órás videóban barangolta be a FFXV kihasználatlan területeit. Szerencsére időbélyegekkel jelölte a különböző zónák felderítését, így aki nem akar 65 perc gyaloglást végignézni, az könnyen belepillanthat a Cartanica állomás környékébe, valamint az Eusciello, Pagla és Tenebrae területekbe is, ha a leírásban szereplő időkódokra kattint.

Egyelőre semmit nem tudni, hogy a hatalmas területek eredetileg milyen funkciót töltöttek volna be - a háttéren kívül -, de az is elképzelhető, hogy egy közelgő DLC-nek készítették elő a terepet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)