Hirdetés

Fortnite Battle Royale - egy óriási gömb lesz a játék következő új járműve

|

Elég rendhagyó lesz a hamarosan bekerülő járgány, ami a jelek szerint csak egyszemélyes lesz.

Hirdetés

Nem csak gyalogosan közlekedhetünk a Fortnite Battle Royale szigetén, hiszen bizonyos időközönként a fejlesztők előállnak egy-egy különleges járművel is. Korábban már kaptunk például bevásárlókocsit és repülőgépet is, a legújabb gép pedig egy hatalmas, gömb alakú valami lesz.

Hirdetés

Egy játékbeli üzenet leleplezte a Fortnite Battle Royale egyik érdekes újdonságát, a The Baller nevű járművet. Az első ránézésre egyszemélyesnek tűnő gépezettel könnyedén végiggurulhatunk majd a harctéren, ráadásul úgy tűnik, van rajta egy tapadókorong is, amivel valószínűleg felkapaszkodhatunk mindenhova.

Az Epic Games kreatív rendezője, Donald Mustard szerint csodálatos lesz az új jármű, szóval már alig várjuk, hogy mi is elvihessük egy körre a The Ballert, ami a tervek szerint a v8.10-es frissítéssel kerül be a játékba.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)