Hirdetés

GameStar játékajánló - Ezzel játszunk a hétvégén

|

Két hólapátolás között virtuális lövöldözéssel, rejtélyek kibogozásával, és a világ megmentésével vezetjük le a feszültséget.

Hirdetés



Szada - Mivel igazi Bosszúállók rajongónak mondhatom magam, ezért felfedeztem minap a Facebook egyik alkalmazását, a Marvel: Avengers Alliance című jóságot. Srácok, ez valami eszméletlenül addiktív, jól összerakott szuperhős-termék, ami bár folyamatosan arra akar ösztökélni, hogy fizetség útján legyek jobb, én mégis a képébe röhögök és a barátok segítségével fejlődök. Ki akar csatlakozni hozzám?



Disorder - Kijött a cs_assault a Counter-Strike:Global Offensive-ben, így muszáj beletennem pár kört, és az elvesztett rankjaimat is újra meg kéne kaparintani (lag, és a csapat is béna volt...). Persze a WoW sem maradhat el, ahol 7 év Prot Warrior és közelharci cementlapátoló után kezdtem egy mágust, pedig a rangedek köztudottan hitványak. Ha ezt Daev kolléga is látja: Ne aggódj, a Doctor Who: The Eternity Clock-al is tolom.



Gyu - A héten két indie címet vásároltam - ezek a tartalék gépemen is futnak. Az egyik az McDroid, amely egy cell-shaded tower-defense szerű játék, a másik pedig a St.Chicken egy víz alatti platformer, amiben egy gyógyítani képes guppyval lehet haladni. Remélhetőleg holnapra a gépem is kész lesz, és akkor jöhet majd valami nagyobb gépigényű játék.



Dudu - Nálam az Aliens: Colonial Marines-ről szól a hétvége, éjt nappallá téve nyúzom a Gearbox új játékát. Chava közbenjárásával ugyanis engem ért a megtiszteltetés, hogy tesztelhetem az idegenmatériát, ennek eredményét pedig nemsokára itt, a GSO-n találjátok majd. Most viszont megyek is vissza az LV-426-ra tovább ritkítani a xenomorf szaporulatot, és megtanulni FPS-t irányítani Xbox 360 kontrollerrel. Remélem, mindkettőt túlélem.



Daev - Ha sikerült kicsavarni a kontrollert a jobbik felem kezéből, aki napok óta Far Cry 3 lázban ég, akkor szeretném a leadás hetében felgyülemlett stresszt egy kis zombizással kiadni magamból. Emellett végre sikerült működésre bírnom kedvenc játékomat, a Neverhoodot, ezért szeretnék egy pár órára visszarepülni a gyerekkoromba és Clayman gyurmavilágába is.



aDaM - Rájöttem, hogy a Hitman: Absolution még nem pörgött ki teljesen, mintha valami rakkendroll bandát kellene levadászni valahol vidéken…itt az idő! Az lesz a hétvégi projekt. Aztán talán nekiugrom az AC3-nak is, bár -szégyen, nem szégyen- én azt eddig unom.



Paca - Nagyon kevésen múlott, hogy a Karatekában sikerüljön a szerzetessel is megmenteni a hercegnőt, de mivel végülis nem jött össze (a főbossnál véreztem el…), beraktam a Max Payne 3 első lemezét, és egyelőre nagyon bejön. A Rockstaros kezelőfelület láttán kellemes emlékek rohamoztak meg, így ahogy alkalmam lesz rá, beszerzem a Red Dead Redemption és a GTA IV teljes kiadását. Jövő héten kezdődik a szorgalmi időszak és a takarításon is túlvagyok, úgyhogy most megpróbálok annyit játszani, amennyit csak lehetséges, ajánlom nektek is ezt.



kacor - Most, hogy jön egy kis pihi, végre belekezdhetek összehasonlító elemzésembe: most hogy megint ki Civilization IV-eztem magam, előveszem az ötöst mindenestül, hogy ismét rájöjjek: teljesen esélytelen civilizáltan elérnem a jól megérdemelt világuralmat. És hogy aztán, miközben ellenjeim véres cafatjain gázolok át, egy elnéző mosollyal mondhassam: én megpróbáltam...



HP - Az a helyzet, hogy miután a 2013/02-es GameStar magazinba készülő exkluzív előzetesért a Zen Studios vendégei voltunk, és kipróbálhattam a Star Wars Pinballt, én most nem nagyon akarok mással játszani. Unottan pöckölgetem a Marveles korábbi asztalokat, de hiányzik az Erő. Rámentem kicsit.



Szonja - Arra nemigen marad most se időm, se erőm: fehér lejtőkön tervezek lefelé siklani. Majd hétfőtől folytatom a WoW-ot:)

Nightwolf - Botor bárgyúságom bizony behemót bajba buktatott, ugyanis hosszas mélázás után megvettem a szép szemű lakótársamnak a Guild Wars 2. részét. Nesze nekem, most a kispadról szemlélhetem az eseményeket, hiszen még azt sem merem megkérdezni tőle, hogy mi lesz ma az étkezőasztalon. Ezért inkább bekúszom a sarokba céklát szopogatni és hosszas pihenő után beizzítom a PSP-met, amin valószínűleg a Patapon 3 fog dübörögni.



Gulius - A hétvége nálam a Busójárás jegyében telik, ezért aztán nem hiszem, hogy sokat ülnék a gép előtt de ha mégis akkor Assassin's Creed 3 mert még mindig nem volt időm érdemben foglalkozni eme gyöngyszemmel.



Kox - A Dead Space 3 fejezetei közti szünetekben a Puzzle Quest Galactrix-ot tolom pihentető gyanánt. Elképesztő, hogy egy Bejeweled-szerű kristályösszeforgatós játékból is mennyi mindent ki lehet hozni, hiszen ez már majdnem olyan összetett, mint egy Imperium Galactica szintű űrstratégia, komoly sztorival, hatalmas csillagtérképpel, fajok közti diplomáciával, kereskedelemmel, karakterfejlődéssel, craftolással és egyebekkel.



RG - Dead Space 3, bár még nem éreztem rá igazán az ízére, de talán ez egy ilyen nehezen induló kapcsolat. Addig pedig a Test Drive: Ferrari Racing Legends is befér, mert hiába állítja a nagyközönség és a sajtó egyaránt, nem olyan rossz az a játék. Sőt, kifejezetten tetszik, kormánnyal nagyon élvezetes, messze nem szimulátor, de nem is árkád és az irányítása jól el lett találva, már amennyiben az arany középút volt a cél.



Mocsy - Ez most egy kicsit lazább hétvége lesz, egy kis WoW-on és Hawkenen kívül nem tervezek semmiféle játékot. Helyette inkább megnézem a The Big Bang Theory új részeit.



Hunter - DmC: Devil May Cry! Én több Devil May Cry résszel is játszottam, de egyiket sem élveztem annyira, mint a mostani reboot epizódot. Lehet, hogy kicsit más, mint az elődök, de ez pont nem érdekel miközben laza eleganciával vágom keresztül magam a démonhordák hullámain, zúzós metál témákra. Nekem a történet is jobban tetszik, a karaktereknek is van értelme. Jó játék ez, mentem is vissza!



Chavalier - Nem elég, hogy az elmúlt hétvégét térdig hóban gázolva töltöttem necromorphok között, most felettünk is megnyíltak az ég csatornái. Napsütésre vágyom, ezért Sao Paulo felé veszem az utam, és befejezem a Max Payne 3 utolsó felvonását. A kiégett New York-i zsaru számára szokatlan környezettel nekem sem sikerült teljesen megbarátkoznom (hiányzik azért a noir hangulat), de a sztori tetszik, a lassított lövöldözésnek pedig nincs párja.






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)