Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Menetrend szerinti szerkesztőségi kitárulkozásunkból megtudhatjátok, hogy ki, mit és miért. A gyilkos persze mindig a komornyik, vagy a kertész.

Hirdetés

Ránk jár a rúd mostanság. Kaci elveszett a dzsungelben, Pacát pókcsípéssel kezelik a kórházban, HP pedig beszélne, de nem szabad neki. Hasonlóképpen a többiek hétvégi pihenésébe is belerondított pár képernyőn rohangáló pixel és poligon. Mutatjuk a lényeget, adjuk a tippeket.

Hirdetés

HP - Még mindig nem mesélhetek arról, hogy mivel töltöm az időmet, de van benne egy csomó fényes, csillogó tócsa. Pár felszáradt az E3 óta, de az örömkönnyeim pótolják a folyadékmennyiséget. Itt egy kis E3 gameplay is mellé, hogy ne csak dumáljak.

Paca - Néha még verejtékezve ébredek, mikor álmomban bevillan a Theme Hospital intrójának láncfűréses orvosa, úgyhogy részben terápiás jelleggel vetem bele magam a Two Point Hospitalba.

Kivi - Csak nagyon limitáltan jut időm játékra ezen a hétvégén, legfeljebb pár kör Fortnite-ot sikerül majd játszanom. Már élesedtek a Season 5 nyolcadik hetének kihívásai, azokat viszont megpróbálom teljesíteni.

Tonight - Mindig is szerettem volna belevetni magam a Warhammer 40k: Space Marine történetébe, viszont valahogy sosem sikerült eljutnom odáig, szóval a Humble Bundle aktuális akciója kiváló lehetőséget adott nekem arra, hogy ezt a hiányosságot végre bepótolhassam. A Titanfall 2-t időközben befejeztem és az a helyzet, hogy szerintem nagyon jó volt. Nagy kár, hogy a Star Wars Battlefront 2 és a Battlefield 1 ennyire leárnyékolta, mert sokkal többet érdemelne.

Kaci - Befutott a Green Hell, ami minden idők egyik legösszetettebb túlélőjátékának tűnik, úgyhogy nem fogok unatkozni. Hát manuálisan át kell nézned a testhajlataid, hogy van-e benned kullancs, az isten szerelmére!

Szada - A napjaim mostanában azzal telnek, hogy hol én győzedelmeskedem a Franticsban a feleségemmel szemben, hol ő, viszont abban már konszenzusra jutottunk, hogy a rókát mindketten ütnénk, amíg mozog.

Csirke - Az a helyzet, hogy van itt egy csomó eretnek, akit meg kéne égetni, egy rakás mutáns, akit meg kéne ölni és rengeteg tisztátalan, akiket bizony meg kell tisztítani.

Chava - Arthur kalandját már magam mögött hagytam, most Sally van soron, utána pedig Ollie következik. Nagy kár, hogy ennyire félresikerült a We Happy Few. Sebaj, ha végeztem, rávetem magam a Phantom Doctrine című hidegháborús kémtörténetére. Remélem, abban legalább nem kell csalódnom.

Most pedig szokás szerint rajtatok a sor, hogy eláruljátok, mivel játszotok ezen a hétvégén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)