Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ismét van pár remek tippünk arra, hogy mivel érdemes kikapcsolódni. Nem csinálnánk, ha nem élveznénk.

Hirdetés

Némileg felülreprezentáltak most a szerepjátékok - nem kis részben a Baldur's Gate 3 leleplezése miatt - de akad itt szimulátor, auto chess, sőt mobiljátékok is. De ha már mi megmutattuk, tegyetek így ti is. Adjatok pár tippet, hátha kedvet kapnak hozzájuk mások is.

Hirdetés

HP - Kis pihenőre vonulok a hétvégén, szóval egyelőre árván marad a Need for Speed: Heat és a Modern Warfare, és valami bizsergetően agypusztító tabletes játékkal punnyadok a jakuzzi mellett. Ilyenkor egészen bűnös élvezet a Homescapes és a Star Wars: Galaxy of Heroes, amire Mocsy olyan szinten csúszott rá, hogy őt küldjük a következő problémás játékhasználat kutatásra. Én természetesen nem vagyok szélsőségesen addiktív személyiség, csak 2-3 évre adom át magam az ilyen bűnöknek. Természetesen a Homescapes trailert teszem ide, hogy megfelelő mértékben alázzam meg magam előttetek, jöhet az epe.

Hunter - Túl sok időm nem lesz játszani a hétvégén, de a Baldur's Gate III bemutató miatt egyébként is 120 százalékra pörgött a D&D iránti szerelmem, így valószínűleg a jövő heti kampányaimra fogok felkészülni. Na jó, lehet, hogy vasárnap délután még betöltöm a Divinity: Original Sint vagy a Pillars of Eternity-t. Mindkettőt pótolni akarom előbb-utóbb, vasárnapig még eldöntöm melyikkel akarom kezdeni.

Szabi - A Witcher fanatizmusom az elmúlt időkben ismét komoly méreteket öltött, és mint minden szenvedélybeteg, mindig újabb dózisra vágyom. Azt mondják, hogy egy ideje piacon van két új anyag, a Hearts of Stone és a Blood and Wine, amiket még nem próbáltam. Most már kellően feltuningoltam Gerlatot ahhoz, hogy betölthessem azt a tudásomon tátongó lyukat, amit ezen két DLC elhanyagolása jelentett. Készülj Touissant, jövök!

RG - Úgy érzem, eléggé feltörte már az ülepemet a Red Dead Redemption II nyerge, ezért ideje elszakadni a vadnyugattól, sőt, úgy egyáltalán a földtől is, ezért a hétvégén mindenképpen szentelek időt a DCS Worldnek, hogy végre egy kis repülőzés is legyen az életemben. De egyelőre csak az oktatást tolom végig, hiszen egyrészt idő szűkében vagyok, másrészt pedig szeretnék képzett fotelpilóta lenni, ha esetleg majd eljön az idő, amikor virtuális hadviseléssel egy teremből fogunk drónokat küldeni felebarátainkra. 

Szada - Nem nagyon lesz időm játékra, de a hír, hogy egyre több régióban válik tesztelhetővé a Plants vs. Zombies 3 meghozta a kedvemet hozzá, hogy kipróbáljam Androidon a korábbi részt, az ugyanis ezidáig kimaradt. Reménykedem benne, hogy nincs rogyásig pakolva mikrotranzakcióval...

Kivi - Kilépett a bétából és végre hivatalosan megjelent a Dota Underlords, amelyet az utóbbi időben eléggé hanyagoltam, viszont az érdekesnek tűnő újítások kíváncsivá tettek. Bővült a játék úgy módokkal is, garantáltan lesz benne teendő jó sokáig.

Csirke - Nagyon szívesen lefagyasztanám magam a  Baldur's Gate 3 megjelenéséig, de minimum az Early Access verzió élesedéséig. Mivel a tudomány jelenlegi állása szerint erre nincs lehetőség, nincs más megoldás, mint az, hogy a sarokban kuksolva kesergek, és folyamatosan újranézem a több mint egy órás gameplay demót - jó azért kis Magic Arenára is lesz időm a hétvégén.

Chava - Még pár hónap, mire megjelenik a Baldur's Gate 3 korai hozzáférésű változata, ennyi idő épp elég, hogy ismét végigjátsszam a szériát. Már nem is számolom, hányadik alkalommal hagyom magam mögött Gyertyavárat, hogy a bizonytalan (haha!) jövő felé kormányozzam lépteimet.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)