Hirdetés

GameStar Live Season 03 Episode 06 felvételről

|

Félelem és rettegés mazurral és Endremannal a FEAR3-ban, HTC Flyer bemutató Disorderrel, extra hosszú "Kérdezz-felelek" a végén PC-s L.A. Noire bejelentéssel.

Hirdetés

Túl vagyunk a GS Live harmadik évadának hatodik epizódján, ami egy F.3.A.R. videóteszttel indult mazur és EndreMan szájából.

A Monolith sorozata nem került rossz kezekbe, a Day 1 Studios (Fracture) srácai korrekt munkát végeztek, a lövöldözések jól sikerültek, a kooperatív játékmód is hangulatos, kár viszont, hogy nem olyan félelmetes, mint azt a címe sugallaná.
A kritikát egy valóban hosszúra sikeredett "Kérdezz-felelek" követte, amit megnézve egyebek mellett megtudhattuk, hogy Gyu és mazur mely sportágakat rajongja körül szeretve és szereti körül rajongva. Számtalan kérdős volt, számtalan válasz és közben a Rockstar bejelentette az L.A. Noire-t PC-re.
A műsort Disorder zárta a HTC első táblagépének bemutatásával.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)