Hirdetés

[Végetért] GameStar Live Season 3 Episode 21 - ma délután ötkor!

|

Ma délután öt órakor ismét jelentkezik a GS Live, ezúttal a 3. szezon 21. adásával.

Hirdetés

Ma a megszokott rovatok mellett egy világritkaságnak számító összeállítással is jelentkezünk majd. Az adás a szokásos helyen tekinthető meg: www.gamestar.hu/live

A mai műsor várható tartalma. kerekasztalbeszélgetés az ID Software témakörében, a Rage kapcsán. Ezt követően egy Rage teszt is következik. Majd az élő Kérdezz-Felelek rész jön, kivételesen a műsor közepén. Ezt egy exklúzív, 10 perces koncertbeszámoló követi Anthony Romero, a Heroes 6 zeneszerzőjének magyarországi előadásáról. A műsort DisOrder szokásos hardverszenzációja zárja. 

Az Élő Kérdezz-Felelek részhez a szokásos módon itt lehet feltenni a kérdéseket. Érdeklődő hozzászólásaitokat lehetőleg "Kérdés:" szócskával kezdjétek, hogy könnyebben észrevegyük ezeket a hozzászólások özönében.  

Aki esetleg nem látta, vagy aki szívesen megnézné újra, azoknak következzék a múlt heti adás:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)