Hirdetés

[Végetért] GameStar Live Season 3 Episode 22 - ma délután ötkor!

|

Ismét jelentkezik csütörtöki magazinműsorunk, a GS Live!

Hirdetés

Délután/este 5 órakor, a szokott helyen ( https://www.gsplus.hu/live ) jelentkezik adásunk.

Mai témáink:

EndreMan és Chava elemzik a kerekasztalban a HD remake "divathullámot", azt a jelenséget, hogy több, régi játékból is HD remake készül. Játéktesztünk külön érdekessége lesz, hogy ebben régi/új kollegánk, Mocsy debütál, a játék pedig a Lord of the Rings: War in the North. Természetesen lesz hardverbemutató is, DiSorder a Samsung legújabb SSD-jét mutatja meg. A műsorban ismét lesz élő Kérdezz-felelek, így lehet a kérdésekkel készülni. Szokásos módon itt, a topikban lehet kérdezni - lehetőleg kérdéseiteket a "kérdés:" szócskával kezdjétek, hogy könnyebben ki lehessen szűrni ezeket a többi hozzászólás közül.  

Érdeklődöknek és azoknak, akik lemaradtak róla, íme múlt heti adásunk:

Ötkor találkozunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)