Hirdetés

Felújított repülőgép-hordozók és nagy felbontású zombik a 2018/10-es GameStarban

|

Címlapon a World of Warships, teljes játékunk a Resident Evil 0 HD Remaster. Természetesen ebben a hónapban is 116 oldalon érkezünk.

Hirdetés

Noha a Wargaming neve elválaszthatatlanul összeforrt a World of Tanksszel, a cég két további játékot csiszolgat folyamatosan, amelyekkel más és más közönséget vettek célkeresztbe. A World of Warplanes és a World of Warships közül utóbbi az, ami a megfontoltabb, nyugodtabb vérmérsékletű játékosok számára készült, mivel a kiváló reflexek helyett sokkal inkább a jó stratégiai érzék dönti el az ütközetek kimenetelét. A kiadó egy prágai rendezvényen jelentette be a játékkal kapcsolatos terveit, amelyre hazánkból egyedüliként a GameStar is hivatalos volt. Mocsy pedig nem volt rest, alaposan kifaggatta a fejlesztőket a World of Warships jövőjét illetően.

Hirdetés

Az őszi szezon lendületes kezdését követően még nagyobb fokozatra kapcsolt a játékipar, s bár a Call of Duty: Black Ops 4 épp hogy lekéste a lapzártát, így sem jelentett gondot az oldalak megtöltése. Elvégre bemutatkozott az Origins alapjaira építkező, szerepjátékos irányba elmozduló Assassin's Creed Odyssey, és az évszakváltással újat mutatni képes Forza Horizon 4. Hasonlóképpen rengeteg időnket emésztette fel a klasszikus CRPG-ket idéző Pathfinder: Kingmaker, a dungeon crawlerek szerelmeseinek szánt The Bard's Tale IV: Barrows Deep, a mikroszkóppal keresendő újdonságok ellenére is szerethető Valkyria Chronicles 4, de még Destiny 2: Forsaken is. Úgy látszik, mindig a nagy kiegészítők előtt táltosodik meg a Bungie.

Ami azt illeti, a sportrajongók se panaszkodhatnak, elvégre FIFA 19-cel, NBA Live 19-cel, NHL 19-cel, sőt még The Golf Club 2019-cel is kedveskedtek nekik. Az egykor szebb napokat látott V-Rally sorozat 4. része sajnos alulmúlta várakozásunkat, ahogy az Immortal: Unchained című Souls-like lövölde is. Kár értük, mindazonáltal a kritikával illetett 36 játék, játékepizód és DLC között összességében nagyobb arányt képviselnek a vállalható címek, mint ahánytól eltanácsolnák benneteket. További rovatainkban egyebek mellett bemutatjuk az Nvidia új csúcskártyáját, a GeForce RTX 2080 TI-t, pszichológus segítségével tekintünk be a hype jelensége mögé, megemlékezünk a Telltale Gamesről. Ezen felül pedig adunk pár tippet, hogy mit érdemes (vagy mit nem érdemes) nézni a moziban, a tévében, olvasni, illetve játszani, amikor sikerül összecsődíteni a haverokat.

Végezetül, de nem utolsósorban elindul év végi előfizetői akciónk. Jobbnál jobb ajánlatok várnak benneteket, a különböző csomagokhoz választható ajándékok között videojátékok, hardverek és társasjátékok is megtalálhatóak, sőt a választék előreláthatóan még bővülni fog az elkövetkező hetek, hónapok során.

Teljes játék: Resident Evil 0 HD Remaster
Idén stílusosan szeretnénk megünnepelni a halloweent, emiatt egy kiváló horrorjátékot, az elnyűhetetlen zombis széria előzményeit feldolgozó Resident Evil 0 HD Remastert adjuk a magazin mellé. Rebecca Chambers és Billy Coen szerepében kell majd élve elvergődnötök a legalább tízórás kampány végére, hogy aztán a főgonosz, Wesker bőrébe bújva ismételten nekivágjatok a teljesen más élményt nyújtó kalandnak. Mindezt a megújult hangzás- és látványvilág ellenére már egy szerényebb konfiguráción is megtehetitek, így az sem jelenthet gondot, ha történetesen nem mostanában esett át nagygenerálon a PC-tek.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: World of Warships Invite Code
Ha még nem tettétek, itt a remek alkalom, hogy kipróbáljátok a Wargaming ingyenesen játszható alkotását. Mi megadjuk a kezdőlökést egy kód formájában, amely kizárólag új felhasználói fiókkal vehető igénybe. Az aktiválást követően egy ingyenes kikötő, 200 dublon zsebpénz, 3 nap prémium előfizetés, továbbá egy Tier III-as Nassau német csatahajó, valamint egy ugyancsak Tier III-as St. Louis amerikai cirkáló. Tengerre fel!

Extra ajándék II.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék III.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna

Előzetes
World of Warships
Tokyo Game Show 2018
Dying Light: Bad Blood
Battlerite Royale
Green Hell

Teszt
Assassin's Creed Odyssey
Forza Horizon 4
Pathfinder Kingmaker
FIFA 19
NBA Live 19
NHL 19
V-Rally 4
The Bard's Tale IV: Barrows Deep
Valkyria Chronicles 4
Immortal: Unchained
Aggressors: Ancient Rome
Nintendo Labo Toy-Con 03: Vehicle Kit
Super Mario Party
Destiny 2: Forsaken
Insomnia: The Ark
Fist of the North Star: Lost Paradise
The Gof Club 2019 featuring PGA TOUR
Black Clover: Quartet Knights
Lamplight City
Scythe: Digital Edition
Sword Legacy: Omen
Dead Cells
The Council - Episode 4: Burning Bridges
Moonlighter
Life is Strange 2 - Episode 1: Roads
Mega Man 11
The Walking Dead: The Complete First Season (Nintendo Switch)
The Walking Dead: The Final Season - Episode 2: Suffer The Children
Monster Hunter Generations Ultimate
Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition
Pillars of Eternity II: Deadfire - Seeker, Slayer, Survivor
Far Cry 5: Dead Living Zombies
Aces of the Luftwaffe - Squadron
Hearthstone: The Boomsday Project
Transference
Astro Bot: Rescue Mission
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Asus RoG Strix GeForce RTX 2080 TI
A legjobb Fortnite-gépek
Piactér
GeForce RTX 2080 TI teszt
Vásárlási tanácsadó

Extra life
A hype pszichológiája
A Telltale Games sikerei és bukása
Minket is kilőhetsz a nagy novemberi lézercsatában
Szabad(a)játék
Játékvilág - Tom Clancy
Útmutató a 2018-as League of Legends-világbajnoksághoz
Visszapillantó

Másvilág
Film: Venom, Predator - A ragadozó
Sorozat: Castle Rock
Könyv: Wayne Chapman - Ősi titkok láza, acélnak vihara, Greg Keyes - Született királynő
Képregény - Prometheus: Tűz és kő
Társasjáték: Fallout

Tehát a 2018/10-es GameStar magazin Resident Evil 0 HD Remaster steames teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), World of Warships Invite Code-dal, Tokyo Game Show 2018 beszámolóval, 3 előzetessel, 36 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videóval (Assassin's Creed Odyssey, Battlerite Royale, Dying Light: Bad Blood) október 19-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)