Hirdetés

Popkulturális jelenséggé lett élethalálharc és zombiapokalipszis a 2018/12-es GameStarban

|

Címlapon a Fortnite Battle Royale, teljes játékunk a Dead Rising 2. Ahogy kezdtünk, úgy is zárjuk az évet, 116 oldalon.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy ki mit gondol a battle royale stílusú játékok térnyeréséről, illetve a kategória egy-egy szereplőjéről, 2018 elsősorban róluk szolt. Januárban az akkor épp csúcson lévő PlayerUnknown's Battlegrounds foglalta el címlapunkat, most pedig a Fortnite Battle Royle-nak jutott ugyanez a megtiszteltetés. Kapcsolódó cikkünkben nem csak mérleget vontunk, hanem egyúttal azt is megvizsgáltuk, miként vált a média fősodrának ellenállását is legyűrő popkulturális jelenséggé az Epic Games játéka.

Hirdetés

Mi lennénk a legboldogabbak, ha sikerült volna mindegyik kiadónak és fejlesztőnek méltóképpen búcsúztatnia az évet, ám a várt nagyobb címek szinte mindegyike csalódást okozott - még ha eltérő mértékben is. A Battlefield V tartalmai szakaszosan érkeznek, a Fallout 76 szembement a rajongók elvárásaival, miközben még hosszú hónapok tűzoltása áll még a Bethesda előtt, ha menteni akarja a menthetőt. A Darksiders III innováció helyett csak visszalépni tudott, az Overkill's The Walking Deadben kevesebb spirituszt találunk, mint egy random kóborlóban, a Ride 3 pedig már a rajtrácson elhasalt.

 

Ezzel szemben a Hitman 2 azt nyújtja, amire előzetesen is számítani lehetett, és az is jól költi el a pénzét, aki a Spyro Reignited Trilogy, a Pokémon: Let's Go, Pikachu!, esetleg a Farming Simulator 19 miatt gyűjtögetett. Azt pedig már csak félve tesszük hozzá, hogy Larry, az örökifjú nőcsábász visszatérése is megér néhány papírzsebkendőt.

Teljes játék: Dead Rising 2
Úgy szeretnek, hogy majd' megzabálnak, mi pedig el sem tudunk képzelni jobb szórakozást karácsonykor, mint hogy láncfűrésszel, baseballütővel és számtalan rögtönzött fegyverrel viszonozzuk a zombik érzéseit. Ettől még a bejgli is jobban csúszik!
A Willamette-ből Fortune Citybe helyezett, és az első rész eseményei után öt évvel játszódó Dead Rising 2-ben egy motokrossz-bajnok, bizonyos Chuck Green szerepében kell kikecmeregnünk a slamasztikából. Amikor a közönség szórakoztatására készített bizarr valóságshow tragédiába torkollik és elszabadulnak a járkáló holtak, nekünk mindössze 72 óránk marad, hogy megmentsünk akit, csak lehet, életben tartsuk a lányunkat, és tisztára mossuk a nevünket. Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Fókuszhír

Előzetes
BATALJ (+ interjú)

Teszt
Fortnite Battle Royale
Battlefield V
Fallout 76
Hitman 2
Darksiders III
Overkill's The Walking Dead
Spyro Reignited Trilogy
Ride 3
Pokémon: Let's Go, Pikachu/Eevee!
Farming Simulator 19
Underworld Descendant
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry
GRIP: Combat Racing
11-11: Memories Retold
Forged Battalion
Warhammer 40,000: Mechanicus
Steel Rats
Trailblazers
Kursk
The Return of the Obra Dinn
Carnival Games
For Honor: Marching Fire
The Shapeshifting Detective
Bad Dream: Fever
Party Hard 2
Persona Dancing: Endless Night Collection
PAW Patrol: On a Roll
Project Highrise: Architect's Edition
theHunter: Call of the Wild - 2019 Edition
Spider-Man: Turf Wars
Total War: Warhammer II - Curse of the Vampire Coast
Shadow of the Tomb Raider - The Forge
Sudden Strike 4: Africa - Desert War
Strange Brigade - The Trice Damned 1: Isle of the Dead
Strange Brigade - The Trice Damned 2: The Sunken Kingdom
Strange Brigade - The Trice Damned 3: Great Pyramid of Bes
Sid Meier's Civilization VI (Nintendo Switch)
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Megfizethető AMD-s alaplapok
Vedd kezedbe az irányítást!
Asztali hangorkán
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Az adakozás pszichológiája
Konzolcowboyok, pixelindiánok
Élsportolók és videósok versenyeztek a PlayIT-en
Szabad(a)játék
Ilyen volt a PlayIT 2018-ban
A Cloud9 az év e-sport-szervezete
Ez történt a BlizzCon 2018 e-sport-színpadain
Visszapillantó

Másvilág
Film: Legendás állatok - Grindelwald bűntettei, Bohém rapszódia
Könyv: Scott Lynch - Locke Lamora hazugságai, Robert E. Vardeman - A háború istene II, Varró Dániel - A szomjas troll: Kis viking legendárium
Képregény: Aliens vs. Predator - Tűz és kő
Zene: MC Kemon - Intranzit
Társasjáték: Kütyük

Tehát a 2018/12-es GameStar magazin Dead Rising 2 steames teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 1 előzetessel, 37 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (Darksiders III, Overkill's The Walking Dead) december 14-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)