Hirdetés

Metro Exodus teszt és választható teljes játék a 2019/02-es GameStarban

|

Címlapon a Metro Exodus, négy választható teljes játékunk a Hue, a Serial Cleaner, a Tempest és a Seraph. Februárban is 116 oldalon érkezik kedvenc magazinotok, mint azt megszokhattátok.

Hirdetés

Elhiszem én, hogy kívülről szemlélve roppant hálás (és alkalmanként kényelmes) munka benyomását kelti a miénk, de úgy vélem, kevesen szeretnék átélni azokat a fejfájásban és stresszben gazdag napokat, amit címlapsztorink okozott. Képzelhetitek az örömünket, amikor hírül vettük, hogy időben megérkezik a tesztpéldány, és így a cikket magába foglaló GameStar magazin a Metro Exodusszal egyszerre jelenhet meg. Aztán valahogy csak nem akart befutni az a fránya kód (vagy promólemez), teltek-múltak a napok, vészesen közeledtünk a pillanathoz, amin túl már alvásmegvonással együtt sem kivitelezhető, hogy végigjátsszuk, majd utána megírjuk a cikket. Összeült a válságstáb, kidolgoztuk a B-tervet, majd a C-tervet és így tovább. Mindeközben igyekeztünk egymást megnyugtatni, de érezni lehetett a feszültséget a levegőben. Ha nagyon drámai szeretnék lenni, azt is mondhatnám, hogy egy perc sem volt hátra éjfélig a Végítélet Órája szerint, amikor megtörtént a csoda, elvonultak a viharfelhők, mi pedig rohanhattunk játszani, mintha nem lenne holnap. Ami azt illeti, nem is volt. És hogy megérte-e a várakozás? Szerintünk igen.

Hirdetés

Jó hír annak, aki minőségi játékokról szeret nagyobb lélegzetű írásokat olvasni, hogy a remake-ek készítői számára követendő példaként szolgáló Resident Evil 2, a függőséget okozó Super Smash Bros. Ultimate Edition, és az imádnivaló Kingdom Hearts III is megkapta az őt megillető figyelmet, azaz legalább négy oldalt utaltunk ki nekik. Az előbb felsoroltakon túl árkád légi harcokban (Ace Combat 7: Skies Unknown), heves kézitusákban (God Eater 3) és az Istencsászár nevében vívott űrcsatákban (Battlefleet Gothic: Armada 2) is igyekeztünk helytállni, hogy aztán tapasztalatainkról beszámolhassunk nektek. Ne hagyjátok ki a többi tesztet és előzetest sem.
Kevés örvendetesebb esemény történt a közelmúltban a nyuszik és a malacok háborújának igaz krónikáját megéneklő S.W.I.N.E. felújításánál (alaposan kifaggattuk a fejlesztőket). Ezt ugyan nem volt lehetőségünk még kipróbálni, de futottunk pár kört a még több évnyi csiszolásra szoruló Atlasszal, az Assetto Corsa kínzó lassúsággal bővülő folytatásával, a Szellemirtók horrorisztikus mostohatestvérével (HellSign), a döbbenetesen jól kezelhető és sokoldalú Dreamsszel, Kaci pedig Londonba repült, hogy személyesen is meggyőződjön a Total War: Three Kingdomsban rejlő potenciálról, valamint kérdésekkel özönét zúdítsa a fejlesztőkre.
Hardverrovatunkban ez alkalommal egy olyan kérdéskört boncolgattunk, amelyik rengeteg felhasználót foglalkoztat, és még többet érint, akár tudnak róla, akár nem. Utánajártunk annak a legendának, miszerint külföldön minden olcsóbb. Ha hardvervásárlásra adnátok a fejeteket, feltétlenül ismerjétek meg következtetésünket, amit számos további izgalmas cikk kíséretében elolvashattok a februári GameStar magazinban.

Teljes játék: Hue/Serial Cleaner/Tempest/Seraph 
Tekintettel a tavaszelő tripla-A kategóriás játékdömpingjére egy könnyedebb alkotást választottunk erre a hónapra. A független fejlesztők keze munkáját dicsérő Hue számos díjkiosztón nyerte el a zsűri tetszését, sőt annak idején nekünk is kellemes meglepetést okozott. Szívszorító története, fülbemászó dallamai, különleges képi világa, valamint a színek cserélgetésére támaszkodó játékmenete miatt olyan emlékezetes élményt kínál, amire érdemes rászánni az időt. 
VÁLTOZÁS! Eredetileg kizárólag a számos díjátadón jeleskedő Hue lett volna a februári teljes játékunk, de egy beszállítói hiba miatt nem érkezett belőle elegendő Steam kulcs. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy négy választható játékot kínálunk nektek, így biztosan senki sem marad teljes játék nélkül. Ide kattintva minden további információt megtudtok a négy választható játékról, azaz Serial Cleanerről, a Tempestről és a Seraph-ról. 

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, valamint egy-egy szegedi és debreceni Barcraftban. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Total War: Three Kingdoms (+interjú)
Atlas
Dreams
Assetto Corsa Competizione
HellSign
S.W.I.N.E. HD Remaster (+interjú)

Teszt
Resident Evil 2
Metro Exodus
Kingdom Hearts III
Super Smash Bros. Ultimate
Ace Combat 7: Skies Unknown
God Eater 3
Battlefleet Gothic: Armada 2
Jon Shafer's At the Gates
Genesis Alpha One
Travis Strikes Again: No More Heroes
Gris
Gear.Club Unlimited 2
Omen of Sorrow
Sunless Skies
Dragons: Dawn of New Riders
My Time at Portia
Earth Defense Force 5
Mage's Initiation: Reign of the Elements
Pro Fishing Simulator
Mages of Mystralia
Senran Kagura Burst Re:Newal
Tales of Vesperia: Definitive Edition
Catherine Classic
Assassin's Creed Odyssey: Legacy of the First Blade - Episode 2: Shadow Heritage
Farm Manager 2018 - Brewing & Winemaking
Warhammer 40,000: Gladius - Tyranids
BattleTech: Flashpoint
The Walking Dead: The Final Season - Episode 3: Broken Toys
Life is Strange 2 - Episode 2: Rules
Shadow of the Tomb Raider - The Nightmare
The Textorcist
Bury Me, My Love
Earth Atlantis
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
A szomszéd hardvere mindig olcsóbb?
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia - Mit gondol az egyház a videojátékokról?
A Bellum Games-sztori
Szabad(a)játék
Valójában nagyon olcsó ma egy konzol
Játékvilág: The Witcher
Átalakul a World of Warcraft esport
Szénabála-pakolás mint esport
Egy magyar Clash Royale-játékos sikere

Másvilág
Film: Üveg
Sorozat: Marvel's The Punisher 2. évad
Könyv: Jan van den Boomen - Kőerdő, szellőkör és más történetek, Stacia Deutsch - Kód, csajok, satöbbi - A barátságkód
Képregény: Locke & Key luxuskiadás 1. - Kulcs a zárját, The Witcher - Varjak átka
Társasjáték: The Binding of Isaac: Four Souls

Tehát a 2019/02-es GameStar magazin Hue steames teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 7 előzetessel, 33 játékteszttel, 2 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (Atlas, Super Smash Bros. Ultimate) február 15-től kapható az újságárusoknál. Természetesen továbbra is 116 oldal terjedelemben.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)