Hirdetés

Ez lesz a GameStar meglepetése

|

Eljött az idő! Már napok óta arról suttog az internet, hogy valami készül a GameStarnál. Most minden kiderül.

Hirdetés

Szóval mi is ez a meglepetés? Az eddig sem volt titok, hogy a GameStarnak van az egyik legösszetartóbb és legnagyobb játékosközössége Magyarországon és mi ezt szeretnénk egy exkluzív klubbá emelni.

A GameStar magazin és a GameStar Online olvasóinak szeretnénk most egy exkluzív lehetőséget biztosítani, akik hosszú évek óta, tűzön-vízen keresztül velünk tartanak. A GS folyamatosan fejlődik. A print és online - mint két jóbarát - igyekszik mindig a lehető legtöbbet nyújtani az olvasóknak. Szeretnénk, ha a közösségünk visszakapna valamit abból az energiából, amit a magazinba és az oldalba fektet. Igazából szeretnénk, ha ti még jobban örülnétek minden hónapban a GameStar magazin megjelenésének és minden nap boldogan lépnétek fel a GSO-ra is.

Hogy milyen meglepetéssel is készültünk nektek? Íme:

A szeptemberi (és csak a szeptemberi) GameStar magazinban egy olyan kártyát találhatsz, amelynek valóban hasznát veszed majd, mint gamer. Csak hozzárendeled a GSO-s profilodat, és máris köztünk vagy. Egy olyan klubban, ahol pusztán azért kapsz kedvezményeket, mert a mi olvasónk vagy. Vagyis megjelentek a GameStar pontok. Ez még persze csak a kezdet. Holnaptól indult a GameStar VIP, akkor sokkal több részletre fény derül majd.

Még egyelőre tesztidőszak indul, tehát a türelmedet kérjük, hamarosan sokkal többet tudsz majd a kedvezményekről, és élvezheted a Törzsvásárlói kártya előnyeit. Mi pedig többek közt ezzel köszönjük, hogy minket olvasol. Látod, megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)