Hirdetés

GameStart ZombiFest - Dead Block

|

A GameStart újra visszaköltözött HP-hoz és rögtön egy... egy... egy nem is tudom hirtelen, hogy mivel folytatódik a ZombiFest.

Hirdetés

A GameStart ZombiFest már több mint egy hónapja pörög, és csak nem akarunk kifogyni a zombis játékokból. Az elmúlt pár év tanúsága szerint gyorsabban csinálják, mint ahogy mi játszunk.

HP egy újabb XBLA-s címet rántott elő, ami... Valahogy mindig nekem jutnak azok, amikről nem lehet írni. Végignézve a videót a Dead Block az egyszeri munkásembör apokaliptikus túlélőjátéka, ami parádés QTE-kkel és csavaros fejtörőkkel várja a többi egyszeri munkásembört. Egyébként kifejezetten vicces a játék, a srácok meg mindig azok, úgyhogy fogyasztásra kínáljuk ezt a videót, mondjuk szeretettel.

A YouTube csatornánkon sok hasonló kincsre bukkanhattok, úgyhogy tessék alaposan körülnézni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)