Hirdetés

Ghostbusters játék - komolyabb infók

|

Az angliai NGamer magazin felfedte az első komoly részleteket a készülő szellemirtók játékban elénktáruló lehetőségekről

Hirdetés

A játék 1991-ben játszódik, két évvel a második mozifilm eseményei után, és 10 különböző egyjátékos pályán irthatjuk majd a szellemeket, New York utcáitól kezdve könyvtári alagsoron át egy temetőig. Továbbá (most mindenki nagyot sóhajt és megkönnyebbül) egyszerre akár négyen is játszhatunk, mind co-op módban, mind egymás ellen. A multiplayeres játékmódok közt találhatunk 2vs2 csatát, ahol a legtöbb szellemet elfogó csapat nyer, vagy egy szintén csapat alapú versenyt, ahol a legtöbb bútor elpusztítása a cél.

A játék a tervek szerint jövő Karácsonyra fog megjelenni, szinte minden "aktív" platformra: Wii-re, DS-re, Playstation 2-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és (ismét nagy sóhaj és megkönnyebbülés) PC-re is.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)