Hirdetés

Gigabyte GO OC 2010 európai döntő - Mallorcán a GameStar is!

|

Az idei GO OC európai döntőjét a helyszínről fogjuk végigkísérni, és természetesen a fontosabb történésekről ti is értesülhettek majd itt az oldalon.

Hirdetés

Némi autókázás és repülős kalandok után a hazai GO OC versenyt megnyerő Xtreme 3D Team Hungary egyik tagja és jómagam megérkeztünk Mallorcára, ahol holnap - azaz már ma - rendezik meg az extrém tuningos versenysorozat európai döntőjét. A kétfős csapatból végül Tóth Gergő, alias toyone vehet részt a kontinens legjobbjait összetömörítő versenyen, én pedig mint a PC World és a GameStar lelkes munkatársa méterekről fogok drukkolni neki.

A szabályokról és a felhasználható hardverekről reggel olvashattok majd, a nap folyamán pedig többszöri frissítéssel jelennek majd meg a legújabb adatok, helyzetjelentések. Az Overclocking TV-nek hála élő adás is lesz a döntőről, amit akár ti is nyomon követhettek majd itt a GSO-n. Erről is lesz egy külön hír, tehát tessék sűrűn figyelni a főoldalt, aki pedig minden percét élvezni akarja a versenynek, készítsen be üdítőt és popcorn-t, hosszú nap elé nézünk ugyanis. Az elsődleges cél, hogy a TOP 10-ben végezzünk, tehát legalább ezért tessék drukkolni Gergőnek, aki nagyon elszánt, ellenben nagyon fáradt is, szóval minden apró biztatásra szüksége lesz.

Ha péntek, akkor tehát GO OC 2010 európai döntő! Hajrá magyarok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)